Priser

Prova på kostnadsfritt

Just nu får alla som startar ett nytt bokningssystem de första 30 dagarna helt utan kostnad. Ångrar du dig är det bara att lämna systemet, eller aktiva Inaktivera det.

Vanliga frågor

Om jag inte vill använda detta system, vad jag gör då?

Vill du inte fortsätta är det bara att lämna det. Systemet deaktiveras automatiskt 30 dagar efter en förfallen faktura. Därefter ytterligare en kort tid kommer systemet raderas permanent från våra servrar. Vi sparar ingenting! Du kan även via fliken abonnemang välja att radera systemet fullständigt.

Jag VILL ha detta system!

Jättekul att höra! För att fortsätta använda systemet behöver vi att du fyllt i abonnemangsuppgifterna korrekt med en faktureringsadress. På samma sida kan du även se vad månadskostnaden ligger på de funktioner du har börjat använda.

Hur mycket kostar ert bokningssystem?

Kostnaden för just ditt bokningssystem kan varierar då vi har många olika tillägg och tjänster som går att aktivera baserat på just dina behov. Till exempel har vi en integrationstjänst mot Fortnox bokföringssystem. Vill du påminna dina kunder om bokade tider har vi även SMS-utskick som har en tilläggskostnader per utskick. Så väl igång, titta under sidan Abonnemang för att få en sammanfattning på dina kostnader.

Hur betalar jag för systemet?

Vi fakturerar kvartalsvis / 3 månader i taget, ca 10 dagar innan varje påbörjad period. Du har 30 dagar på dig att betala fakturan. 30 dagar efter en förfallen faktura kommer system automatiskt deaktiveras.